Hoe we werken 

Het opbouw proces

Van concept tot en ontwerp en van productie tot plaatsing, het gehele proces wordt door onszelf uitgevoerd. De opbouw van een SFI unit wordt in verschillende vaste stappen uitgevoerd, waardoor er continu kwalitatieve maatwerk units kunnen worden opgeleverd.

Grondframe

Een goed fundament is de basis voor iedere opbouw. Wij maken gebruik van een volledig gegalvaniseerd stalen grondframe. Het frame wordt geplaatst op vier schroeffundatiepalen, waarop de unit 100% waterpas gezet kan worden. Ook is er de mogelijkheid om de unit op twee stelconplaten te plaatsen. Binnenin het frame worden de afvoerleidingen naar de technische ruimte verwerkt, zodat het enkel en alleen nog maar aangesloten hoeft te worden op uw hoofdafvoer.  

Opbouw

Wij maken gebruik van geïsoleerde sandwich panelen, die zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde zijn afgewerkt met een polyester plaat uit één stuk. De zijwanden hebben een dikte van 40 mm. Het dakpaneel heeft een dikte van 70 mm. Ze zijn voorzien van lichtleidingen waardoor de elektrische bekabeling wordt getrokken. Rondom en op plaatsen waar nodig worden versterkingen in de panelen verlijmd. De unit beschikt standaard over drie hardhouten kozijnen waarin de deurpanelen worden verwerkt met mat zwart hang- en sluitwerk.

Inrichting

De inrichting is gemaakt met hoogwaardige materialen die het comfort bieden wat uw gasten zullen waarderen. De badkamers zijn standaard voorzien van een breed wastableau. Tussen de douche en het toilet met soft close zitting zit een spatwand van hetzelfde materiaal, waardoor het qua stijl perfect matcht. Optioneel kan er nog gekozen worden voor een design radiator voor gebruik in de winterperiode. Wilt u de privé sanitair units in uw eigen stijl? Het is mogelijk om de zijwand te voorzien van een full color print met foto's uit uw eigen omgeving, het thema van uw locatie of te kiezen voor een passende visual uit ons pallet.

Buiten betimmering

Standaard leveren wij de units zonder buitenbetimmering in wit (RAL 9010). De opbouw kan ook gespoten worden in een RAL kleur naar keuze of er kan een full color afdruk op delen, of op de gehele buitenkant van de unit geplaatst worden. Voor de buitenbetimmering maken we gebruik van verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Wij bieden u de keuze uit: 

  • Douglas planken geschaafd
  • Thermisch gekookte Ayous planken
  • Awood Bamboe gevel planken

Bij de keuze voor een buitenbetimmering worden de units voorzien van ventilatie schroten waarover een waterdicht doek wordt verwerkt waarop de buitenbetimmering wordt vast geschoten met RVS nagels. De bovenzijde wordt afgewerkt met een zinken kraallijst voor een 100% waterdichte afwerking.